Baskurs i neurofeedback, Othmer’s metod i Malmö 1-5 oktober 2018.

Intresset för neurofeedback har ökat markant under det senaste årtiondet, och trenderna visar att efterfrågan på denna metod kommer att fortsätta öka kraftigt!

För att möta den ökade efterfrågan och behovet av utbildade neurofeedback-terapeuter, är vi glada att kunna erbjuda EEGInfo’s eftertraktade utbildning i Sverige.

Vår fem-dagars grundkurs ger dig all kunskap för att Du kan komma igång med neurofeedback direkt.

Efter genomförd grundkurs har Du möjlighet att köpa den utrustning Du behöver för att komma igång. Kontakta oss gärna i förväg för information om den prestanda programmet kräver av din dator.

Good Morning Hotel
Stadiongatan 41
217 62 Malmö

Schema (preliminär)

Baskurs i neurofeedback – program:
Malmö den 1 -5 oktober 2018

Dag 1.
Förmiddag:
Introduktion till neurofeedback
System och elektrodplaceringar

Eftermiddag:
Signal processing
QIK-test, Symptomtracking
Introduktion neurofeedback

Dag 2.
Fm:
Första sessionen och startplaceringar.
2-kanal ILF HD
Demonstration av en session med efterföljande diskussion i små grupper;
Neurofeedback-träning 1.

Arousal, aktivering och träningsfrekvens
Neurofeedback-träning 2

Dag 3.
Dysregulations, lokala dysfunktioner;
Symptomtracking 2. Neurofeedback-träning 3 och diskussion i små grupper.

Symptomprofiler
Neurofeedbackträning 4 och diskussion i små grupper.

Dag 4.
Symptomprofiler forts.
Symptomtracking 3.
Neurofeedback-träning 5.

Em:
Inlärda rädslor och andra beteenden/vanor.
Artefakter i EEG-signal.
Neurofeedback-träning 6.

Dag 5.
Intervju och behandlingsplan
Test och kommunikation av resultat.
Symptomtracking 4. Diskussion i små grupper.

Em:
Test/examen och utvärdering av kursen.
Exempel på komplett behandling.
Qik-test 2.
Vad blir nästa steg för att utvecklas inom neurofeedback?

Efter baskursen och avklarad test, har Du tillräckliga kunskaper för att börja arbeta med metoden. Vi rekommenderar att Du ansluter till EEGInfo´s Forum på nätet, samt håller kontakt med det nätverk som finns för att hålla dig uppdaterad. Vi ser också att deltagande i EEGInfo´s fortsättningskurser är en viktig del i att bli en duktig behandlare.

Kursledare/utbildare:

Erlend Solberg – neurofeedback terapeut som tillsammans med sin hustru dr Bodil Solberg, driver sin klinik Barn og unges potensiale i Tvedestrand, Norge sedan 2006

Gunilla Radu – neurofeedback terapeut, verksam i Tränahjärnan&klaraskolan AB sedan 2009

Kurskostnad

SEK 14 800:- exkl moms ( i priset ingår kursmaterial, lunch, för- och eftermiddagsfika)

För mer information och/eller anmälan till kursen, maila:  info@klaraskolan.nu

Avbokningspolicy

Vi vill erbjuda en hög kvalité på våra kurser. varför vi sätter hög prioritet på att förbereda oss inför ditt deltagande. Av den anledningen behöver vi i god tid veta att Du kommer. Avbokning gjord upp till 40 dagar före kursstart kan göras utan kostnad, men med undantag för anmälningsavgiften som inte återbetalas. Avbokningar gjorda mellan 7 till 40 dagar före kursstart innebär att 50% av kursavgiften måste betalas. Om avbokning görs med mindre än 7 dagars varsel, måste hela kursavgiften betalas. Avbokning ska ske skriftligt till info@klaraskolan.nu och blir giltig efter vår bekräftelse. Ca 8 veckor före kursstart skickar vi faktura på resterande belopp.

Boka kurs

1 + 1 = ?